Selecteer een pagina

Stopgezet wegens te weinig interesse.

Doe mee aan de boekbindersuitdaging van Creatief Boekbinden: Gelezen / Gebonden. Upload ook jouw foto, en zorg dat je de meeste stemmen krijgt.

Als lezer van deze blog kan je ook zelf stemmen op het boek dat jij het beste, het mooiste of het creatiefste vindt. Het boek met de meeste stemmen wordt dan uitgeroepen tot BOEK VAN HET JAAR.

Doe jij ook mee?

Slechts één voorwaarde: maak een boek en laat je inspireren door je favoriete boek!.

Als je boek klaar is, fotografeer je het vanuit de mooiste hoek en met het mooiste licht en upload je foto (jpeg of png) via volgende pagina: Gelezen / Gebonden - foto uploaden.

Je mag per boek één foto uploaden. Je mag natuurlijk altijd meerdere boeken maken en dan kan je per boek een foto uploaden.

Wil je graag stemmen?

Iedereen kan stemmen. Dat kan via de fotogalerij van de geüploade foto’s op de volgende pagina: Gelezen / Gebonden - fotogalerij.

Je zal merken dat je op elke foto in de galerij kan stemmen, maar dat je per foto maar één stem kan uitbrengen. Bekijk dus alles eerst eens rustig en stem zorgvuldig.

Uiterste inschrijvingsdatum

Je kan een foto van je boek uploaden en je kan stemmen tot uiterlijk 31 december 2016.

Je begrijpt dat hoe vroeger je jouw boek hier op de website toont, hoe meer stemmen je kan verzamelen. Wacht dus zeker niet tot eind december om jouw foto te uploaden.

 

Leve de lezer, leve het boek, leve de boekbinder!

poster met tekst keep calm and bind books

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Pin It on Pinterest