Selecteer een pagina

Adverteren op deze website?

Op de website Creatief boekbinden vind je tutorials, reviews en aanbevelingen over boeken en gereedschappen voor creatief boekbinden. Je vindt er online inspiratie, DIY-tips, …. Kortom, Creatief boekbinden is een website en blog waar elke creatieveling inspiratie kan vinden om zelf aan de slag te gaan met boekbinden.

Creatief boekbinden trekt vele unieke bezoekers en is daarom een aantrekkelijke website om op te adverteren.

De verschillende advertentiemogelijkheden:

  • een banner advertentie
  • een advertorial, dit is een blogbericht over jouw merk of product.

Hierbij hou ik wel altijd rekening met mijn eigen smaak en wat wel of niet past bij mijn blog.

 

Banners

Banners worden in de rechter zijbalk van de website geplaatst. De rechterzijbalk met advertenties vind je terug naast elk blogbericht, op de links pagina en op de homepagina van deze website.

Het is de bedoeling dat de advertenties gericht zijn op de doelgroep van deze website. Voorbeelden van bedrijven / organisaties die een banner kunnen plaatsen: organisaties die cursussen of workshops organiseren, boekenwinkels, leveranciers van gereedschappen of grondstoffen voor boekbinders, boekbinden gerelateerde websites, enz.

De advertenties kunnen per maand gereserveerd worden. Het plaatsen van een advertentie kost 50,00 € per maand. Voor deze minimale prijs bereik je in één keer jouw doelpubliek.

Voorwaarden voor het plaatsen van een banner:

  • Reclame moet gericht zijn op de doelgroep van de website.
  • Ondersteunde formaten: jpg, png.
  • Formaat banner: maximale 300×300 pixels, niet groter dan 300 KByte.

 

Advertorial

Heb je een (web)winkel of een leuk merk van producten voor boekbinden en wil je meer bezoekers naar jouw (web)winkel, website of blog trekken? En dan het liefst meteen de juiste doelgroep bereiken? Dan ben je hier bij Creatief boekbinden aan het juiste adres!

Er wordt een artikel geschreven over je winkel of over het product dat je verkoopt. Die tekst wordt als blogbericht geplaatst op de website Creatief boekbinden en mengt zich moeiteloos tussen de andere inhoud en zal door de bezoeker niet als reclame ervaren worden en daardoor een positievere indruk achterlaten. Zo’n artikel kan in de vorm van een interview of een recensie. Het wordt een goed en eerlijk verhaal over jouw bedrijf. Uiteraard komt er ook een link naar jouw website bij het artikel.

 

Voorwaarden

Creatief boekbinden behoudt zich het recht om een advertentie niet te plaatsen. Dit kan meerdere redenen hebben, zoals een logo of een banner die niet op onze website past. Uiteraard wordt het betaalde bedrag in een dergelijk geval terugbetaald.

Advertenties of banners worden pas geplaatst wanneer de betaling ontvangen is. Dit is om misbruik te voorkomen.

 

Voor meer info en prijzen: neem contact op met info@creatiefboekbinden.be

Pin It on Pinterest