Selecteer een pagina

Affiliate links

Deze website bevat affiliate links. Dat betekent dat wanneer je via zo’n link een product koopt, ik een bepaald percentage krijg van het product dat jij koopt (dit is meestal een erg laag percentage).

Waarom affiliate links op mijn website?

Een website maken en bijhouden vraagt behalve veel tijd en energie ook financiële middelen. Denk hierbij aan vaste kosten als het hosten van de website en de kosten voor de domeinnaam. Naast de vaste kosten zijn er ook een aantal variabele kosten, de producten en de boeken die ik bespreek heb ik natuurlijk zelf ook gekocht. Die aankoopkosten heb ik er zeker voor over, maar mijn budget is niet onuitputtelijk. Daarom heb ik besloten om een stukje van de kosten te recupereren door middel van affiliate links.

Wat is een affiliate link?

Een affiliate link is een gesponsorde link die een specifiek stukje code bevat waarmee de de webwinkel mijn website kan traceren en zo weet aan wie ze de commissie kan uitbetalen.

Als bezoeker van deze website merk je daar helemaal niets van. Als je op zo’n affiliate link klikt, kom je gewoon op de webwinkel terecht waar je het gewenste product kan kopen (bijvoorbeeld bol.com of amazon.co.uk).

Mijn vraag aan jou

Wil je graag een boek of ander product bestellen? Ja? Dan zou ik het heel leuk vinden als je dat via mijn website zou doen in plaats van rechtstreeks naar Bol of Amazon te surfen. Op die manier verdien ik er een klein beetje aan en hoop ik uit de kosten te geraken.

Zoals gezegd: voor jou verandert er niets. Je betaalt niets meer en niets minder dan wanneer je zonder mijn tussenkomst de aankoop zou doen. Maar je steunt mij en deze blog als je wel via een affiliate link iets koopt.

Vind je dit geen prettig idee, dezelfde vrienden! Typ dan de URL van de webshop gewoon zelf in je browser, op die manier ontvang ik geen commissie voor jouw aankoop.

 

Pin It on Pinterest