Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

juni 2017

CODA Paper Art 2017

5 juni - 29 oktober
CODA Museum, Vosselmanstraat 299
Apeldoorn, 7311 CL Nederland
+ Google Maps

CODA Paper Art 2017, een tentoonstelling die – zowel letterlijk als figuurlijk – alle ruimte biedt aan de installaties, ruimtelijke werken en sieraden van Nederlandse en buitenlandse kunstenaars die zich met hun werk op papier en karton richten.

Meer weten »

The Secret of the Wooden Books. Esthetics, Education, and Ecology

24 juni - 29 oktober
Universiteitsmuseum Groningen, Oude Kijk in 't Jatstraat 7a
Groningen, Nederland
+ Google Maps

In de tentoonstelling The Secret of The Wooden Books wordt het mysterie van de drie boomboeken van de Rijksuniversiteit Groningen ontrafeld, waarbij er ook aandacht is voor de esthetische, educatieve en ecologische aspecten van het materiaal hout.

Meer weten »
september 2017

VROUWEN, INSPIRATIEBRON

16 september - 12 november
Bibliotheca Wittockiana, Bemelstraat 23
Brussel, 1150 België
+ Google Maps

Internationale tentoonstelling van kunstboekbanden ​voor 2017 voor ARA leden . Het thema is ruim "De Vrouw als inspiratie", en wij hopen dat dit tot uw verbeeldingskracht en creativiteit zal spreken.

Meer weten »

Papier in beweging 2017

30 september - 2 november
Studio28, Stationsstraat 28
Apeldoorn, 7311 NT Nederland
+ Google Maps
Papier in beweging 2017

Papier in beweging: Creativiteit, liefde voor papier en kunst. Studio28 heeft opnieuw 9 Papier-kunstenaars uit Nederland en België te gast. Ieder met een eigen en unieke werkwijze en altijd met papier, papierpulp of karton als belangrijkste materiaal. Dat kan alleen maar weer een zeer bijzondere tentoonstelling opleveren. Deelnemende kunstenaars: Luis Acosta Be.J.Birza Agnete Mortensen Cherilyn Martin Bob Matthysen Ferry Staverman Karla Kassenaar Mieke Veerkamp Claudia Eikendal Nieuwsgierig geworden? De officiële opening van deze bijzondere expositie is op Zaterdag 30 september…

Meer weten »
oktober 2017

Xtra small. Miniatuurboekjes in Museum Meermanno

3 oktober 2017 - 7 januari 2018
Museum Meermanno, Prinsessegracht 30
Den Haag, 2514 AP Nederland
+ Google Maps

Museum Meermanno toont meer dan driehonderd miniatuurboekjes in de kleine, maar fijne tentoonstelling ‘Xtra small’. Alle inzendingen zijn staaltjes van toewijding en vakmanschap en ze komen uit alle delen van Europa, Canada en Noord-Amerika, China, Japan, Australië en Nieuw Zeeland.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Pin It on Pinterest